3in1 Hårstyling – Locktång/Borste/Hårfön – Grön

kr

Med denna produkt har du tre hårstylingsprodukter i en! Du kan locka, borsta och föna håret med samma produkt.

Slut i lager

Beskrivning

En grön, 3in1 hårstylingsprodut från Verk Group.Med denna produkt har du tre hårstylingsprodukter i en! Du kan locka, borsta och föna håret med samma produkt. Den är mycket enkel och smidig att använda. Den ger dig enkelt fantastiska lockar och gör hårstylingen lätt, bekväm och snabb.Hårstylingsprodukten värms upp snabt och trasslar inte ditt hår.

Produkten har trestegsreglering och har en på/av-knapp som gör den enkel att använda.Den är tillverkad av högkvalitativa material och ser till att ditt hår kommer att se fantastiskt ut. Med tre produkter i en sparar du mycket utrymme i väskan på resor och även på förvaringsutrymme i skåpen hemma. Med borsten får du mjukt hår med volym och hårfönen ser till att få ditt hår torrt med volym.

Specifikationer

Strömförsörjning: 230VStrömkabellängd: 170 cmLängd på torktumlarens handtag: 21,5 cmLuftutloppsdiameter: 4 cmLängden på spetsarna: 12cm – 13,5 cmFärg: GrönRoterande nätsladd: JaIngår i förpackning:1 st hårstylingsprodukt, 3 st olika huvuden till produktenCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.