Deerma DX115C Dammsugare

489 kr

Med den här smidiga dammsugaren blir det lätt att hålla rent hemma då du kan komma åt överallt!

Slut i lager

Artikelnr: 17059 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Med den här dammsugarenDX115C från Deerma kan du rengöra hela ditt hem snabbt och enkelt. Den går att använda på två sätt och har tre utbytbara borstar vilket gör det enkelt att anpassa dammsugaren efter dina behov.Det moderna filtreringssystemet möjliggör effektivt avlägsnande av smuts och kopparmotorn med sugkraft på 14 000 Pa och 600 W kraft ger hög effektivitet. Andra fördelar med denna dammsugare är dess ergonomiska design och en 5 meter lång kabel som ger stor rörelsefrihet.

Dammsugaren kan användas som en upprättstående eller en handdammsugare.Den är perfekt för olika typer av struktur. Du kan bekvämt dammsuga golven i alla delar av ditt hem. Som en handdammsugare kan du enkelt rengöra madrasser, tangentbord, gardiner, fönsterbrädor och många andra platser. Med denna dammsugare kan du komma åt nästan var som helst!

I dammsugarens uppsättning kan du finna 3 praktiska borstar med vilka du kan rengöra varje hörn noggrant.Golvborsten är fantastisk för rengöring av olika typer av ytor. Den kommer att rengöra kakel- och laminatgolv samt mattor och mattor. Spaltborsten är bra för bland annat rengöring av soffördjupningar, bokhyllor och tangentbord. Med den runda borsten kan du rengöra gardiner, kläder och madrasser noggrant.

Dammsugaren är försedd med ett HEPA-filter för att förhindra spridning av allergener och bakterier i ditt hem. Du kan tvätta filtret säkert under rinnande vatten. Dammsugaren har ävenen speciell filtreringssvamp som fångar upp damm. Allt avfall samlas i en 1,2 liters behållare. Du kan enkelt öppna och kasta smutsen.Vid utformningen av denna dammsugare beaktades inte bara prestanda utan även användarkomfort. Enheten är utrustad med en 5 m kabel som gör att du enkelt kan rengöra en lägenhet på upp till 80 m2. Du kan enkelt rulla upp den och hänga den på den inbyggda kroken. Golvborsten har extra hjul för enkel rörelse och dammsugarens ergonomiska handtag ger ökad komfort.

En kraftfull kopparmotor är ansvarig för att dammsugaren fungerar effektivt. Den utmärker sig med sin långa livslängd och låga energiförbrukning. Motorn är inte bara effektiv utan också överraskande tyst med en ljudnivå på mindre än 82 dB. Så om du är irriterad över bullret från de mest effektiva dammsugarna är Deerma DX115C ett utmärkt val.

Specifikationer

Modell:DX115CStorlek på produkt:20.65 x 12.80 x 101.95cmVikt:2 kgFärg: SvartSugkraft:14 000 PaDammbehållare kapacitet:1,2 LiterMaterial: ABSKraft: 600 WTvättbart filter:HEPA filterLjudnivå: Lägre än76dBKabellängd: 5 meter

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.