Elektrisk vinöppnare med folieskärare – Silver

219 kr

Med denna stilrena, elektriska vinöppnare öppnar du snabbt och enkelt din vinflaska utan risk för kork i vinet.

Slut i lager

Artikelnr: 24154 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En svart folieskärare och en silvrig, elektrisk vinöppnare från Verk Group. Tycker du att det är svårt att öppna vinflaskor? Detta vinöppnarset innehåller det du behöver för att enkelt och smidigt öppna vinflaskan utan problem. Setet innehåller en elektrisk vinöppnare och en folieskärare.

Med denna stilrena, elektriska vinöppnare öppnar du snabbt och enkelt din vinflaska utan risk för kork i vinet. Den är både säker och enkel att använda. Vinöppnaren har en ergonomisk design med en halkfri yta som gör den bekväm att hålla i. Den har en mycket tyst drift. Den behöver endast 4 x AA-batterier för att fungera (medföljer inte!). Vinöppnaren är lämplig för alla typer av vinkorkar med en diameter på 20-24mm.

Använd först folieskäraren för att få bort folien från korken. Använd sedan den elektriska vinöppnaren. När korken är borta kan du hälla upp ett glas vin.

Specifikationer

Storlek på produkt: 22 x 4,5 cmStrömkälla: 4 x AA-batterier (medföljer inte!)Material: PlastFärg:Silver, svartIngår i förpackning:1 st vinöppnare, 1 st folieskärare

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.