Elektriskt vinöppnarset med ställ

269 kr

Med denna stilrena, elektriska vinöppnare öppnar du snabbt och enkelt din vinflaska utan risk för kork i vinet.

Slut i lager

Artikelnr: 24149 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Ett vinöppnarset med ställ från Verk Group. Tycker du att det är svårt att öppna vinflaskor? Detta vinöppnarset innehåller det du behöver för att enkelt och smidigt öppna vinflaskan utan problem. Setet innehåller en elektrisk vinöppnare, en folieskärare, två vinförslutare, ett ställ och en hällpipa. Allt för att du ska få den bästa vinupplevelsen.

Med denna stilrena, elektriska vinöppnare öppnar du snabbt och enkelt din vinflaska utan risk för kork i vinet. Den är både säker och enkel att använda. Vinöppnaren har en ergonomisk design med en halkfri yta som gör den bekväm att hålla i. Den har en mycket tyst drift. Den behöver endast 4 x AA-batterier för att fungera (medföljer inte!). Vinöppnaren är lämplig för alla typer av vinkorkar med en diameter på 20-24mm.

Använd först folieskäraren för att få bort folien från korken. Använd sedan den elektriska vinöppnaren. När korken är borta kan du sätta fast hällpipan och hälla upp ett glas vin. Förslut sedan vinet med vinförslutaren för längre hållbarhet. Du kan förvara alla delar i setet på det medföljande stället.

Specifikationer

Storlek på produkt: 23 x 4,8 cmStrömkälla: 4 x AA-batterier (medföljer inte!)Material: PlastFärg:SvartIngår i förpackning:1 st vinöppnare, 1 st folieskärare, 1 st hällpipa, 2 st vinförslutare, 1 st ställ

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.