Face Roller / Massageroller för ansikte

49 kr

Ge ditt ansikte en avslappnande massage med denna massageroller. När spänningar minskar, minskar även för migrän och spända käkar.

Slut i lager

Beskrivning

En silvrig massageroller för ansiktet, från Verk Group. Denna manuella massageroller för ansikte, hals och andra trötta delar av kroppen är ett perfekt redskap för att stimula blod- ochlymfcirkulationen genom att knåda och sträcka ut hudlagren. Användningen av massagerollern har även en lugnande effekt efter en stressig dag. Genom att ge ditt ansikte en avslappnande massage med denna massageroller så minskar spänningar i ditt ansikte vilket i sin tur minskar risken för migrän och spända käkar.Den är perfekt att ha vid sidan av soffan så att du kan ge ansiktet en härlig omgång massage medan du ser på film eller serie på kvällen efter en lång dag.

Massagerollern har en Y-form och de roterande bollarna sträcker ordentligt och knådar ansiktets hud under massagen. Den har även en mycket ergonomisk form vilket gör att den ligger bra i handen och är bekväm att använda.Massagerollern har inte bara en lugnande effekt utan minskar även känslan av trötthet, lugnar rynkor, stimulerarblod- ochlymfcirkulationen samt fördröjer hudens åldrandeprocess.

Kör massagerollern över kroppen eller ansiktet med ett fast men försiktigt tryck så att du får det mesta ut av den. Se alltid till att ha rengjord hy innan du använder den. Vi rekommenderar också att använda ett serum eller olja medan du använder massagerollern.Det känns behagligt och dessutom absorberas hudvårdsprodukter mer effektivt.

Använd exempelvis en spray efter varje behandling för att rengöra och desinficera sminkborsten. Genomför helst massagen en gång om dagen. Massera i minst 5 minuter och se till att få med alla delar av ansiktet och halsen. Massera med mjuka rörelser. Ta inte i för hårt. Effekten förstärks inte om valsen trycks för hårt. Massera alltid från mitten av ansiktet och utåt. Upprepa varje rörelse flera gånger så att alla delar av ansiktet får en grundlig massage.

Specifikationer

Storlek på produkt: L14,5 x B 4,5 x H 3 cmDiameter på bollar: 1,7 cmManuell: JaVattentät: JaFärg: SilverIngår i förpackning:1 st massageroller

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.