Fällbar fiskestol med fiskespöhållare – Mörkblå

219 kr

Smidig och stabil fiskestol med flera fiskespöhållare, som smidigt går att fälla ihop och bära med sig.

Slut i lager

Artikelnr: 23557 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

En mörkblå, fällbar fiskestol med fiskespöhållare nedanför sitsen. Trots att denna fiskestol har fiskespöhållare nedanför sitsen går den att använda i många andra sammanhang än fiskeäventyr. Den kan användas påfotbollsmatchen, på familjeutflykten, festivalen, fjällvandringen och självklart campingsemestern! Den här smidiga och stabila fiskestolen går lätt att fälla ihop så den blir kompakt och gör det på så sätt smidigt att bära med sig den på olika äventyr. Den har även handtag som gör den enkel att bära med.

Den har som sagt fiskespöhållare under sitsen där du får plats med flera fiskespön. Det är välbehövligt att låta händerna vila lite under fisket. Stolen har ett bekvämt ryggstöd och en bekväm, stabil sits som gör det skönt att vila rumpan på efter en lång dag eller när du inte orkar stå längre. Den är tillverkad av slitstarkt och tåligt material som ger stolen en stabil stomme.

Specifikationer

Höjd på stol:60 cmBredd på stol: 35 cmDjup på säte: 27 cmBredd på säte: 26 cmAvstånd mellan stolsben: 25 cmStorlek på ihopfälld stol:H 44 x B 35 cmHöjd på säte från marken: 35 cmFärg: MörkblåIngår i förpackning:1 st fiskestol med fiskespöhållare

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.