Hot or Not – Stekpanna i aluminium 26 cm med stekpanneskydd

189 kr

Med en riktigt bra stekpanna med non stick-beläggning blir det lättare och roligare att laga mat samt att testa nya rätter och smaker!

Slut i lager

Artikelnr: 17805 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Den här stekpannan från Makus kollektion Hot or Not har en diameter på 26 cm och rymmer 1,6 liter. Den är tillverkad av aluminium och dess handtag är tillverkad av bakelitstål. Stekpannan har en temperaturindikator som visar när pannan nått rätt temperatur för att börja tillagningen. Stekpannan har dessutom non stick-beläggning som gör det ännu lättare att få till riktigt god mat samt att hålla stekpannan i bra skick. Stekpannan är även lämplig för alla sorters spishällar. Med rätt redskap i köket blir det både roligare och lättare att laga mat samt att testa nya rätter och smaker! Tillaga fantastisk mat med denna stilrena stekpanna från Makus kollektion Hot or Not! Det medföljer även ett stekpanneskydd till stekpannan så att du kan förvara den utan att behöva vara orolig för att dess stekyta skadas om du ställer en annan kastrull eller stekpanna i den.

Specifikationer

Storlek på produkt:26 cm i diameter, Rymmer 1,6 L.Material:Bakelitstål, AluminiumIngår i förpackningen:1 stekpanna & 1 stekpanneskyddSkötselråd:Handdisk rekommenderas

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.