Juldekoration LED-gardin 138LEDS Multifärg – Stjärnor

199 kr

Skapa julstämning med multifärgad belysning i form av en LED-gardin med stjärnor.

Slut i lager

Artikelnr: 24275 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

En juldekoration i form av en LED-julgardin med stjärnor. Den här juliga och vackra LED-gardinen med stjärnor kan bli en perfekt juldekoration. Att dekorera hemmet med mysig julbelysning under julen är populärt och skapar mysig stämning – byt ut ljuskällor hemma runt jul eller ha fler ljuskällor för en mer ombonad känsla. Den avger multifärgat ljus.

Den har åtta olika ljuslägen och de olika sekvenserna kan växlas med hjälp av drivrutinen som ingår i setet. Lamporna drivs via strömkabel, så du behöver inte oroa dig för det ständiga bytet av batteri. En av LED-gardinens största styrkor är också att det har en transformator som ändrar spänningen från 230V till 31V, så att du kan lämna den på och lämna huset utan att behöva oroa dig för att det ska börja brinna.

Denna LED-gardin beståendes av 138 LED-lampor, förbrukar mindre energi än traditionella ljuskällor eftersom de inte avger värme när de lyser. De har även en lång livslängd på upp till 35 000 timmar. Denna LED-julgardin är vattentät och gör att den kan hänga utomhus på altanen eller ute i trädgården om du inte vill ha den hängandes inomhus.

Specifikationer

Total längd: 550 cm

Längd på strömkabel: 300 cm

Spänning: 230V / 31VEffekt: 3,6W

Strömförsörjning: Strömkabel

Antal LED-lampor: 138 st

Antal ljuslägen: 8 st

Färg: Vit, transparent

Ljusfärg: Multifärg

Material: Plast

Vattentätsklass: IP44

Ingår i förpackningen: 1 st LED-julgardin/dekoration

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.