Knivslip med handtag 3 skåror

59,00 kr

Vårda dina köksknivar och slipa dem med denna fantastiska knivslipare!

1 i lager

Artikelnr: 22630 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Vi har alla stått i köket och varit frustrerade när kniven har blivit för slö och inte vill skära igenom tomaten och bara glider oss ur händerna eller mosar hela tomaten. Allt för många av oss har slöa knivar hemma och det spelar ingen roll om du har knivar av högsta kvalité hemma om du inte vårdar dem ömt med jämna mellanrum.

Knivslipen tillhör en del av omvårdnaden och bör investeras i varje kök! Har du en kniv av hög kvalité hemma som du låter vara slö och ändå försöka skära med så skadar du kniven mer än vad du tror – slipa den istället och njut av att kunna arbeta snabbt och smidigt i köket med vassa och välmående knivar! Denna manuella knivslipare passar de flesta knivar och har tre funktioner, grov slipning, medium slipning och fin slipning. Den är mycket enkel att använda och slipar alla typer av blad mycket snabbt och effektivt.

Knivslipen har ett ergonomiskt, bekvämt handtag som gör användningen av den mycket behaglig. Den passar perfekt i handen och glider inte ur. Detta ökar inte bara komforten utan även säkerheten. När den inte används kan den förvaras i ett köksskåp eller låda och den tar inte mycket plats tack vare sin kompakta storlek.

Specifikationer

Storlek på kylplattan: L 21,5 x B 5 x H 6 cm

Material: Plast, rostfritt stål

Färg: Svart, röd

Ingår i förpackning: 1 st knivslip

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.