Konstgräsmatta för valpträning

189,00 kr

Med denna konstgräsmatta kan du göra rumsrenhetsträningen lättare.

Slut i lager

Artikelnr: 21490 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En konstgräsmatta för valpträning från Verk Group. Detta är det ultimata redskapet när du ska träna rumsrenhet med din valp.Det gräsliknande materialet blir en naturlig plats för din valp att uträtta sina behov på och det absorberar inte lukten.

Redskapet består utav tre lager: det översta lagret är i mjukt, konstgjort gräs som släpper igenom vätska. Det mellersta lagret består av ett galler, som ser till att hålla det konstgjorda gräset ovanför torrt. Och det understa lagret, en bricka, där vätskan samlas. Du kan enkelt rengöra denna med vatten och tvål.

Detta redskap är lätt att flytta på och kan användas både på besök hos andra och hemma. Detär perfekt för mindre utrymmen som husbilar, husbilar, lägenheter och uteplatser. Konstgräsmattan passar små hundar och valpar.

Varje gång, efter att hunden har hanterat sina behov på ”rätt plats”, bör du belöna ditt husdjur genom att ge ditt djur sitt favoritgodis. Dag efter dag kan konstgräsmattan flyttas närmare dörren. När den är utanför dörren kommer hunden att kunna sköta sig själv utanför.

Specifikationer

Storlek på produkt:46,5 x 33,5 x 5,5 cmAntal lager:3 stIngår i förpackning:1 xKonstgräsmatta för valpträning

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.