Koppel med sele och blomdetaljer 124 cm – Strl S

49,00 kr

Ett slitstarkt koppel med tillhörande bekväm sele till ditt husdjur.

Slut i lager

Artikelnr: 21368 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett koppel med tillhörande sele med från Verk Group. Kopplet och selen har söta blomdetaljer med strasstenar på för en extra söt touch. Detta är ett slitstarkt koppel med tillhörande bekväm sele till ditt husdjur. En sele med god passform gör utomhusvistelsen bekväm och säker för ditt husdjur! För hundar är en sele ett bra alternativ till hundhalsband om ni ska ut på speciella äventyr tillsammans såsom att gå balans, klättra på stock eller bara vill ha ett bekvämt alternativ till din hund. Selens storlek går att justera så att den sitter så bra som möjligt på ditt husdjur.

Kopplet är tillverkat av slitstark och hållbar plast och metall, det mäter 124 cmoch har ett bekvämt handtag. Kopplet har en metallkrok så att du kan fästa det i selens metallögla. Selen och kopplets material är bekvämt och skönt för djuret och skapar inget obehag eller irritation.

Selen ska självklart sitta bra på hunden: inte för hårt och inte för löst. Hundens kroppsbyggnad, storlek och rörelsemönster är sådant som påverkar valet av sele. Du ska även utgå ifrån hundens och ditt behov då du väljer sele, det finns en mängd olika varianter som passar för olika ändamål.

Denna sele går självklart utmärkt att använda till hundar, katter och kaniner.

Specifikationer

Koppellängd: 124 cmKopplets bredd:1,5 cmJusterbar sele:30-45 cmMaterial: Nylon, metallIngår i förpackning:1 st koppel, 1 st seleOBS!Tillverkaren skickar slumpmässiga färger och därmed går det inte att välja vilket färg du vill ha. Kopplet och selen finns i röd, grön och rosa.

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.