Lektält / Prinsesstält Grå/Rosa

399 kr

Ett fantasifullt och grå-rosa lektält som blir roligt för barnen att leka i.

Slut i lager

Artikelnr: 21543 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett grå-rosa lektält från Kruzzel. Detta grå-rosa barntält är perfekt för kreativ och fantasifull lek både inomhus och utomhus. Ett barntält väcker fantasin till liv och låter barnet spendera tid lyckligt ensam eller med vänner. Lektältet är mycket stort vilket gör det möjligt för flera barn att vistas i det samtidigt eller om du vill inreda tältet med många kramdjur, kuddar, filtar och andra mysiga tillbehör. Lektältet går att göra till en riktig liten sagovärld med massor av mysiga och fina tillbehör inuti eller om du vill pynta det med en vimpel eller ljusslinga (endast lektält ingår i detta set!).

Lektältet har en sexkantig bas med 6 ingångsöppningar och ett pyramidformat visir. Lektältets härliga färg gör det riktigt fint och mysigt vilket i sin tur kan bli en mycket fin inredningsdetalj i barnrummet. Entréerna är täckta med genomskinliga gardiner, som smälter in perfekt med resten av tältet. Gardinerna kan knytas eller draperas på olika sätt med dekorativa band.

Lektältet går mycket enkelt och snabbt att montera. Det kräver ingen teknisk erfarenhet eller ytterligare verktyg. En lätt ram med metoden ”push-in” montering möjliggör effektiv och enkel utfällning. Tack vare de vikbara elementen är förvaringen eller transporten problemfri.

Specifikationer

Rekommenderad ålder: från 3 år
Certifikat: CE, EN71
Färg: grå/rosa
Material: polyester, plast
Storlek:  (längd / bredd / höjd): 123/123 / 140cm
vikt: 1,5 kg

 

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.