Luftfuktare med fjärrkontroll 300ml

349 kr

Säg adjö till torra ögon och irriterade luftvägar med denna stilrena luftfuktare.

Slut i lager

Artikelnr: 24672 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En stilren, mörkbrun luftfuktare som rymmer 300 ml. Den har en fjärrkontroll som låter dig styra dess funktioner. Med denna högkvalitativa luftfuktare kan du säga adjö till torra ögon och irriterande luftvägar. Denna luftfuktare kan ge rätt luftfuktighet i de rum du befinner dig i vilket är avgörande för din hälsa. Tack vare luftfuktarens utformning kan du alltid njuta av säker, perfekt fuktad luft i ditt hem. Med hjälp av denna luftfuktare kan du enkelt säkerställa ren luft, rätt luftfuktighet och samtidigt få en hälsosam och trevlig atmosfär i din miljö.

Luftfuktaren minskar dejoner som är skadliga för oss (positiva joner) genom att producera negativa joner, all förorening faller till substratet, istället för att komma till våra lungor. Luften blir lätt och frisk, och därmed förbättras vårt mående och humör. Som resultat känner vi oss inte konstant trötta. Luftfuktaren kommer att vara en bra lösning, speciellt för allergiker, astmatiker, samt människor som klagar över konstant huvudvärk.

Det farligaste är allt som inte är synligt för blotta ögat såsom damm och kvalster, många av oss vet att en elektrisk apparat (telefon, tv, dator, mikrovågsugn, tvättmaskin och många andra) är ett stort problem, det positiva joner som de producerar har en mycket negativ effekt på vår kropp och därmed är det är så viktigt att förse dig själv och din familj med säker och hälsosam luft. Vi kan inte påverka kvaliteten på luften utanför vårt hem, men luft vi andas hemma kan till stor del förändra luftfuktaren med joniseringsfunktion.

Denna luftfuktare är mycket enkel att använda. Den har en mycket låg ljudnivå och hörs knappt. Luftfuktaren kommer inte att störa vardagliga aktiviteter, arbete eller din sömn. Du kommer istället känna dig mer utvilad och dimman som kommer ut ur luftfuktaren kommer att få dig att slappna av. Luftfuktaren har dessutom låg strömförbrukning.

Om du älskar aromaterapi kommer dessa luftfuktare verkligen att glädja dig! När som helst kan du lägga till eteriska oljor i vattnet som förvaras i luftfuktaren och därmed göra det till en aroma diffuser (var noga med att endast hälla några droppar, annars kan luftfuktaren ta skada). Utnyttja de möjligheter som luftfuktaren ger dig och skapa själv en vackert doftande men samtidigt perfekt fuktad miljö.

Specifikationer

Storlek på produkt: B 13 x H 10 cm

Spänning: 100-240V

Ljusfärg: Grön, vit, blå, orange, lila, röd, rosa (var och en lyser ljusare och mörkare)

Kapacitet: 300 ml

Aromaterapi: Ja

Fuktgivande: Ja

Jonisering: Ja

Material: Plast

Färg: Mörkbrun

Ingår i förpackning: 1 st luftfuktare, 1 st USB-kabel, 1 st fjärrkontroll

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.