Reparationspennor för trä 21-Pack

179 kr

Med dessa reparationspennor kan du måla med passande färg på trämöbler där de har skadats, för att få en uppfräschad look.

Slut i lager

Artikelnr: 24658 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett set med reparationspennor för trä. I detta set med möbelpennor får du både 10 st reparationspennor som täcker ytliga repor och 10 st vaxkritor för att fylla i djupare repor. Det finns sex olika nyanser som passar de flesta träslag och som kan användas på både trämöbler och parkettgolv. Kritorna används för att fylla i djupare repor och hack i träet. Pennorna låter dig dölja mindre skavanker och ytliga repor.

Om du är osäker vilken färg du ska använda så är tipset att börja med en ljusare nyans och sedan fylla på med samma penna igen eller lägga på ett tunt lager av en mörkare nyans tills du är helt nöjd. Dessa pennor och kritor är ett enkelt sätt för att dölja slitage och fräscha upp möbler och trägolv. De är dessutom mycket enkla att använda. Stryk enkelt med pennan eller kritan i samma riktning som träfibrerna för att dölja skadan. Ta bort överflödig färg och eventuella smulor från kritorna med en torr trasa. Pennorna är permanenta, vattenfasta och färgen är snabbtorkande. Tänk på att effekten av lagningen kan avta något med tiden.

Specifikationer

Storlek på penna: 13,5 x 2 x 2 cm

Storlek på krita: 7 x 1,3 x 1,3 cm

Material: Plast

Ingår i förpackning: 10 st pennor, 10 st vaxkritor, 1 st vässare, 1 st färglös penna, 1 st låsbart fodral

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.