Runda Luftfuktare 2-Pack

259 kr

Säg adjö till torra ögon och irriterade luftvägar med dessa vackra luftfuktare.

Slut i lager

Artikelnr: 24101 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett 2-pack med stilrena luftfuktare från Verk Group. Med dessa högkvalitativa luftfuktare kan du säga adjö till torra ögon och irriterande luftvägar. Dessa luftfuktarekan ge rättluftfuktighet i de rum du befinner dig i vilket är avgörande för din hälsa.Tack vare luftfuktarnas utformning kan du alltid njuta av säker, perfekt fuktad luft i ditt hem.Med hjälp av dessa luftfuktare kan du enkelt säkerställa ren luft, rätt luftfuktighet och samtidigt få en hälsosam och trevlig atmosfär i din miljö.

Dessa luftfuktare är mycket enkla att använda. De behöver inte någon elektricitet eller batteri för att fungera. Dereglerar luftfutigheten och renar samtidigt luften. De är tillverkade av keramik och har en stilren design.

Om du älskar aromaterapi kommer dessa luftfuktare verkligen att glädja dig! När som helst kan du lägga till eteriska oljor i vattnet som förvaras i luftfuktaren och därmed göra det till en aroma diffuser. Utnyttja de möjligheter som luftfuktaren ger dig och skapa själv en vackert doftande men samtidigt perfekt fuktad miljö.

SpecifikationerLiten luftfuktare: 9 x 8 x 7 cmStor luftfuktare: 12 x 10,5 x 9,5 cmFärg:Svart, vitMaterial: KeramikIngår i förpackning:2 st luftfuktare

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.