Stort smyckeskrin med spegel – Ecru

kr

Med hjälp av detta stilrena smyckeskrin med spegel kan du förvara och organisera dina smycken.

Slut i lager

Artikelnr: 24036 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett stort, ecru-färgat smyckeskrin frånVerk Group.Med hjälp av detta stilrena smyckeskrinkan du förvara och organisera dina smycken. Den har en vacker dekoration på locket i form av en guldfärgad cykel med strasstenar. Den praktiska lådan har flera olika fack, tack vare vilka du kan styra ordningen på din smyckessamling. Facken finns i olika storlekar och är perfekta för att förvara klockor, armband, kedjor, samt örhängen och till och med mynt.

Det finns flera olika fack i många storlekar. Det finns sex fack för armband, 10 fack för ringar som rymmer ca 20 ringar, tre fack för örhängen som rymmer ungefär 21 örhängen, tre kedjekrokar, en ficka med resårband, ett stort fack för klockor, fyra avtagbara fack med avtagbara väggar och ett mediumstort fack. Inuti smyckeskrinet finns en spegel så att du kan kolla hur smyckena ser ut på dig. Facken är fodrade med ett mjukt material för att skydda de ömtåliga smyckena mot repor.Smyckeskrinet kan låsas med den medföljande nyckeln.

SpecifikationerStorlek på produkt: B 23 x D 18 x H 12 cmLådstorlek: 22 x 17 cmStorlek på facket i lådan: 6,5 x 8 cmSpegelmått: 8 x 6 cmStorlek på ficka: 12 x 5 cmRingfackets bredd: 4,8 cmBredd på fack för örhängen: 7 cmStort fackmått: 16 x 8,5 cmMått på små fack: 4 x 4 cmMedelstora fackmått: 8 x 7 cmMaterial: Konstgjort läder, plastFärg:Ecru-färgadIngår i förpackning:1 st smyckeskrin

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.