Utgått

59,00 kr

Med detta färgade syntetiska hår kan du göra snygga rastaflätor och andra spännande flätor.

Slut i lager

Artikelnr: 22578 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Ombre-färgat syntetiskt hår i färgerna svart till rosa, från Iso Trade.Med detta färgade syntetiska hår kan du göra snygga rastaflätor och andra spännande flätor. Du flätar enkelt in det i ditt eget hår så att det blir fylligare vilket i sin tur kommer att skapa en härlig variation i ditt hår. Det syntetiska håret är ca 60 cm långt och är resistent mot UV-strålning samt höga temperaturer. De tål värme upp till 150 grader så du kan torka dem med hårfön eller styla dem med plattång eller locktång precis som du vill.

Det syntetiska håret består utav syntetiska fibrer och det kommer inte att belasta ditt naturliga hår eller hårbotten. Om du sköter håret väl så trasslar de inte ihop sig. Syntetiskt hår är perfekt för dig som vill ha en lite färggladare look både för vardagsbruk och för många festtillfällen såsomkarnevalsfester, temafester, möhippor och mycket mer.

Syntetiskt hår är även perfekt för de som länge velat testa ha annan färg i håret men som inte vågar ta det steget än. Med detta syntetiska hår kan de testa och se om det är något för dem.Många gillar att experimentera med förändringar, men är ibland rädda för resultatet. Med syntetiskt hår är det ingen risk! Du sätter på dem och tar av dem när du vill.

Detta syntetiska hår har en ombre-färgning – en trend inom hårfärg som fortsätter att vara en hit efter många säsonger. Detta ombre-färgade hår går från svart till rosa.

SpecifikationerStorlek på produkt:ca 60 cmFärg: Svart till rosaMaterial: Syntetisk fiberIngår i förpackning:1 st syntetiskt hår

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.