Tidtagarur/Stoppur med kompass

59,00 kr

Ett robust, tåligt och multifunktionellt stoppur med kompass.

2 i lager

Artikelnr: 21769 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Ett multifunktionellt stoppur med kompass från Iso Trade. Detta robusta och tåliga stoppur kan räkna dina varv samtidigt som du behåller normal tidsmätning.Den stora skärmen är lätt att läsa när du utför fysisk aktivitet under alla slags väderförhållanden – inklusive starkt solljus. Detta stoppur har även en inbyggd kompass vilket gör den mycket använbar för vandring, löpning och mountainbike-turer.Timern och kompassen kommer att vara fantastisk att ha med i bergen och i skogen.

Du hittar också klock-, alarm- och kalenderfunktioner i stoppuret.Därför gör det digitala stoppuret det möjligt för dig att ställa in rätt tid och datum och mäta tid på en stor skärm så att du kan kontrollera din position i förhållande till kompassens punkter.Detta extremt funktionella digitala stoppur är ett mycket användbart tillbehör att ha med dig hela tiden för sport och resor.

Stoppuret är tåligt mot damm och mindre stötar. Det hållbara och praktiska bandet är en stor fördel eftersom det håller händerna fria. Stoppuret kan därför fästas i din väska eller hängas runt halsen upp till 58 cm. Detta stoppur är perfekt sportentusiaster, professionella atleter och amatörer.

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.