Utgått

349,00 kr

Högkvalitativa vadarbyxor som håller dig torr och låter dig fiska på lite djupare vatten när du flugfiskar.

Slut i lager

Artikelnr: 22542 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Ett par svarta högkvalitativa vadarbyxor med stövlar, från Iso Trade. Dessa vadbyxor är i storlek 45 och är tillverkad av 100% polyester. För dig som älskar flugfiske är ett par högkvalitativa vadarbyxor bra att ha! De låter dig fiska på djupare vatten och håller dig torr. Bättre att ha ett par vadbyxor som håller dig torr och vid gott humör samt att de tillåter dig att fortsätta fiska när fisken nappar än att du hade behövt avbryta om du inte hade haft ett par då du troligen hade blivit för blöt och nedkyld.

Stövlarna har en halkfri sula med bra grepp så att du får bra fäste på hala stenar i vattnet. De är tillverkade med en dubbel svetsteknik som gör de motståndskraftiga mot vassa föremål i vattnet.Vadarbyxorna är lätta att sätta på sig och du fäster dem med hängslena. Du kan enkelt anpassa dem till din längd och efter vilken typ av ytterkläder du har på dig. Vadarbyxorna är av god kvalité och kommer se till att hålla dig torr under din fisketur.

SpecifikationerStorlek på produkt:145 x 63 cmHängsel längd (max): 60 cmStorlek på vadbyxornas stövlar: 45Storlek på innersula: 28,5 cmMaterial:100% PolyesterFärg: SvartIngår i förpackningen:Ett par vadbyxor med stövlar

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.