Vinöppnare med luftpump – Svart

119 kr

Vakuumet från luftpumpen fördröjer oxidationsprocessen och gör det möjligt att njuta av det goda vinet senare.

Slut i lager

Artikelnr: 24156 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En svart vinöppnare med luftpump från Verk Group. Hur många gånger har det inte hänt att man får hälla ut vinet efter några dagar på grund av att det inte dracks upp och sedan blir dåligt efter några dagar. Men vin kan faktiskt sparas i flera veckor utan att förlora arom, doft och fyllighet! Denna vinöppnaren har en luftpump som fördröjeroxidationsprocessen och gör det möjligt att njuta av det goda vinet senare.

Den smarta luftpumpen med vakkumfunktion tömmer enkelt flaskan på luft, minskar oxidationen av vinet och ökar hållbarheten på en öppnad vinflaska. Du kommer aldrig att behöva hälla ut vin igen tack vare denna luftpump. Denna luftpump har en ergonomisk form som gör den bekväm att använda och den har en folieskärare vid toppen som gör att du har allt du behöver i samma produkt. Inget vin kommer att gå till spillo i fortsättningen med denna smarta produkt.

OBS!Ta inte isär produkten själv.Vänd inte vinflaskan upp och ner medan du använder luftpumpen.Tvinga inte produkten på flaskan. Använd inte på plastkorkar eller på flaskor med mousserande vin.

Specifikationer

Längd: 21,5 cmBladlängd: 5 cmDiameter: 2,5 cmNållängd: 5,8 cmMaterial: Plast, stålFärg:SvartIngår i förpackning:1 st vinöppnare/luftpump

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.