0.15mm Papper-likt Skärmskydd för iPad Pro/Air 3 10.5”

249,00 kr

Skärmskydd med papperlik yta som är perfekt för dig som tecknar på iPad Pro/Air!

1 i lager

Artikelnr: 14850 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Om du älskar att rita på din iPad Pro/Air 3(10.5” / 26,7 cm) är detta skärmskyddfrån Baseus perfekt för dig då det har en papperlik yta. Det är inte bara för professionella grafiska formgivare utan också för människor som älskar att rita och letar efter nya möjligheter att förbättra sina kunskaper gällande att måla digitalt. Skärmskyddet är designat för användare av Apple iPad-surfplattor. Skärmskyddet har en något ojämn yta som liknar ett pappersark med vilket du kan skapa fantastiska teckningar och samtidigt säkerställa säkerheten för din surfplatta utan att behöva vara orolig för repor av din iPad-penna.

Den särskilt grova ytan ger samma ritupplevelse som på ett riktigt papper vilket gör att du inte behöver oroa dig för att pennan glider på ytan eftersom den passar perfekt till surfplattan. Skärmskyddet är extremt tunnt, endast 0,15 mm och det gör det praktiskt taget osynligt. Skärmskyddet har även enantireflexbeläggning som gör att det inte blir ett problem att arbeta i ett mycket ljus rum.Ljuset reflekterar inte, vilket gör det enkelt och trevligt att arbeta på surfplattan.Baseus-filmen är fingeravtrycksbeständig, vilket gör den lätt att hålla ren.

Specifikationer

Modell:0.15mm Paper-like film /SGAPIPD-AZK02Tjocklek på produkt:0,15 mmMaterial:PETFärg:Transparent (matt)Kompatibel med:iPad Pro / Air 3 10,5”Inkluderade tillbehör:Montage-tillbehör

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.