3in1 Trimmer för skägg, hår & näsa

169 kr

Med denna mångsidiga trimmer kan du trimma skägget, håret och näshåret.

Slut i lager

Beskrivning

En 3in1 hårtrimmer från Verk Group.Med denna mångsidiga trimmer kan du trimma skägget, håret och näshåret. Få en klippning snabbt och enkelt med denna effektiva hårtrimmer.Detta är en hårtrimmer som ger en enkel, snabb och jämn hårklippning med sin starka motor, batteri och skärblad av rostfritt stål.Du kan välja mellan 3 olika huvuden beroende på om du vill trimma håret, skägget eller näshåret.

Hårklipparen har en klassisk tidlös design med en stilren färg i svart. Den har en ergonomisk och funktionell design, vilket gör att den ligger väldigt bra i handen. Utöver dess lilla storlek,är den utformad för att vara bekväm och enkel att använda, samt bekväm att hantera. Den har dessutom låg ljudnivå och passar alla hårtyper.

Hårtrimmerns batteri är fulladdat på 8 timmar och den kan användas upp till 50 minuter åt gången utan strömanslutning. Du laddar den enkelt via den medföljande USB-C-kabeln. Trimmern har en på/av-knapp för ännu enklare användning.

Specifikationer

Storlek på produkt:16 x 6 x 3 cmStrömkabellängd: 30cmFärg: SvartMaterial: Plast, rostfritt stålModell: LZ-688Laddningstid: ca 8 timmarArbetstid: ca 50 minuterStrömförsörjning: BatteriLaddning: USB-C-kabelPå / Av knapp: JaIngår i förpackning: 1 st hårtrimmer, 1 st USB-C-kabel, 3 st olika borsthuvuden, 1 st skyddskåpa, rengöringsborste, olja för bladunderhållCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.