5D DIY Mosaic Diamond Painting – Färgglad uggla 25 x 35 cm

89 kr

Diamond Painting består av att fylla det färdiga mönstret på bilden med små diamanter i olika färger. Väldigt enkelt men tidskrävande!

Slut i lager

Artikelnr: 22592 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett set med Diamond Painting från Malatec. Diamond Painting består av att fylla det färdiga mönstret på bilden med små diamanter i olika färger. Väldigt enkelt men tidskrävande! Placera de färgglada stenarna, en efter en, på den självhäftande duken och skapa ett vackert konstverk, här med ett motiv på en färgglad uggla. Många tycker att diamond painting är en avslappnande och rolig hobby som kräver tid och precision. Det är inget för dig som har dåligt tålamod.

Slutresultatet är imponerande inte bara för personen som sysslat med diamond painting, utan också för alla som ser bilden. De färgglada diamanterna skimrar försiktigt och ger ett fantastiskt intryck. Rama in målningen och ge den en fin plats i huset! Målningarna är inte bara roliga för dig själv utan också en mycket lämplig present till vänner och familj.

Specifikationer

Storlek på bild: 25 x 35 cm

Storlek på hela produkten :30 x 40 cm

Motiv: Uggla

Ingår i förpackning: 1 st bild, 1 st diamantapplikator, 1 st lim, 1 st behållare och färgglada diamond painting-diamanter

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.