5in1 Hårtrimmer

169 kr

Få en klippning snabbt och enkelt med denna effektiva hårtrimmer.

Slut i lager

Beskrivning

En 5in1 hårtrimmer från Verk Group.Få en klippning snabbt och enkelt med denna effektiva hårtrimmer.Detta är en hårtrimmer som ger en enkel, snabb och jämn hårklippning med sin starka motor, batteri och skärblad av rostfritt stål.Du kan välja mellan 4 olika kammar och längdinställningarna 6-25 mm.

Hårklipparen har en klassisk tidlös design med en stilren färg i svart. Den har en ergonomisk och funktionell design, vilket gör att den ligger väldigt bra i handen. Utöver dess lilla storlek,är den utformad för att vara bekväm och enkel att använda, samt bekväm att hantera. Den har dessutom låg ljudnivå och passar alla hårtyper.

Hårtrimmerns batteri är fulladdat på 1,5 timmar och den kan användas upp till 30 minuter åt gången utan strömanslutning. Kan användas 150 minuter innan laddning. Du laddar den enkelt via den medföljande USB-kabeln.

Specifikationer

Storlek på produkt:20 x 3 x 3,5 cmFärg: SvartMaterial: Plast4 kammar:6 mm 1/4 ”, 13 mm 1/2”, 19 mm 3/4 ”, 25 mm 1″Ingår i förpackning: 1 st hårtrimmer, 1 st skyddskåpa, 4 st kammar, 1 st rengöringsborste, 1 st USB-kabel,

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.