5in1 Multifunktionell enhet för skönhetsvård

329 kr

Uppnå oemotståndligt slät hud med hjälp av denna enhet som du också kan rengöra samt massera huden med.

2 i lager

Beskrivning

En effektiv, multifunktionell enhet från Verk Group. Den är av hög kvalitet och kommer med fem olika huvuden. Med trimmerhuvudet kan du enkelt bli av med oönskat hår över hela kroppen. Med den mindre trimmern kan du trimma ögonbrynen och med nästrimmern kan du trimma näs- och öronhår. Bladen irriterar inte din hud och i kombination med den kraftfulla motorn säkerställer du effektiv trimning. De klarar även det mest envisa håret utan problem. Sedan medkommer det borstar som du kan rengöra kropp och ansikte med samt en massageborste som du kan använda för ansiktet för att stimulera blodcirkulationen och på så sätt få en lysterfull hud.

Enheten är sladdlös för enastående komfort. Du laddar den enkelt via den medföljande USB-kabeln i ca 8 timmar. Det ger en driftstid på upp till 45 minuter.För att ladda enheten, skruva loss den nedre delen av enheten. Enheten har också en modern men ergonomisk design. Den passar fantastiskt i din hand, är extremt bekväm att använda och har lätt vikt. Så du kan enkelt använda den inte bara hemma utan också till exempel på semester. Den multifunktionella enheten är mycket enkel att använda.

Enheten är vattentät men bör hållas borta från vatten när den laddas för säkerhets skull. Du kan skölja dess skärhuvud under vatten efter användning. Den har en batteriladdningsindikator och en motor i silverlegering. Det medföljer en USB-kabel, ett stativ och fem olika huvuden till enheten.

Specifikationer

Storlek på produkt:17 x 3,5 x 5 cmStrömkabellängd: 110 cmLaddningstid: 8 timmarAnvändningstid: 45 minuterEffekt: 3WFärg: Vit, rosa, flerfärgadIngår i förpackning:1 sttrimmer, 1 st USB-kabel, 1 st stativ, 5 st huvudenCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.