5in1 Trimmer – Rosa

239 kr

Uppnå oemotståndligt slät hud med hjälp av denna enhet som du också kan rengöra huden med.

2 i lager

Artikelnr: 23783 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En effektiv trimmer från Verk Group. Den är av hög kvalitet och kommer med fem olika huvuden vilket gör att du enkelt kan bli av med oönskat hår från både ansiktet och hela kroppen.Ett av huvuden till trimmern kan du använda för att rengöra ansiktet med. Trimmernär lämplig för många olika hudområden – du kan använda den för att raka dina ben, ansikte eller armar och mycket mer. Bladen irriterar inte din hud och i kombination med den kraftfulla motorn säkerställer du effektiv trimning. De klarar även det mest envisa håret utan problem.

Trimmern är sladdlös för enastående komfort. Du laddar den enkelt via den medföljande USB-kabeln i ca 1 timme. Det ger en driftstid på upp till 45 minuter.Trimmern har också en modern men ergonomisk design. Den passar fantastiskt i din hand, är extremt bekväm att använda och har lätt vikt. Så du kan enkelt använda den inte bara hemma utan också till exempel på semester. Trimmern är mycket enkel att använda.

Trimmern är vattentät men bör hållas borta från vatten när den laddas för säkerhets skull. Du kan skölja trimmerns skärhuvud under vatten efter användning. Trimmern har en batteriladdningsindikator och en motor i silverlegering. Det medföljer en USB-kabel, rengöringsborste och fem skärhuvuden.

Specifikationer

Strömkabellängd: 50 cmLaddningstid: 60 minuterAnvändningstid: 45 minuterEffekt: 3WFärg: RosaVattentäthet klass:IPX6Ingår i förpackning:1 sttrimmer, 1 st USB-kabel, 1 st rengöringsborste, 5 st huvudenCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.