Askdammsugare 10L 800w

449 kr

En högkvalitativ askdammsugare som används för rengöring av eldstäder, kaminer och grillar.

Slut i lager

Artikelnr: 24675 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Att hålla eldstaden i ordning är en garanti för bekvämligheten av dess konstanta användning och korrekt funktion, såväl som skyldigheten i samband med säkerheten för dess användning och effektiviteten av uppvärmning.Borttagning av aska är nödvändigt inte bara för att upprätthålla ordning och estetiskt värde. Varje gång du eldar och använder eldstaden behöver du ordentligt luftflöde.Denna högkvalitativa askdammsugare är perfekt för jobbet tack vare sina många smarta lösningar och funktioner.

Askdammsugaren rymmer 10 liter. Denna askdammsugare är anpassad för rengöring av eldstäder, metallspån i verkstäder, kaminer och grillar.Den har dubbla filtreringssystem med HEPA-filter och materialfilter som lämpar sig utmärkt för fint damm och aska samtdesinficerar luften som passerar genom den som på så sätt skyddar enhetens motor mot skador.Filtren som ingår i setet kan enkelt tas bort och tvättas under rinnande vatten, vilket gör att de kan användas upprepade gånger.

Användningen av en askdammsugare säkerställer korrekt rengöring av hela förbränningskammaren, inte bara från lätt aska och damm, utan även eventuellt kvarlämnade oförbrända vedrester. Dammsugaren kännetecknas av hög effekt 800W, vilket gör att du effektivt kan ta bort föroreningar även från svåråtkomliga områden. Denna askdammsugare har värmebeständiga tillbehör och filter som gör det möjligt att rengöra ugnar utan att behöva vänta tills de har svalnat. Den har ett mer effektivt och hygieniskt rengöringssystem jämfört med traditionell skrubbning med borstar eller våta trasor. Den har även mycket god manövrerbarhet i områden med begränsad tillgänglighet.

Dammsugarens behållare är tillverkad av rostfritt stål, vilket säkerställer dess hållbarhet och motståndskraft mot damm som genereras under förbränningsprocessen. Bekväma säkerhetsspännen i metall gör att tanken är lätt att demontera och därmed möjliggör snabb tömning av föroreningar. Den har en optimal längd på sladden som möjliggör effektiva rengöringsaktiviteter och den har en bred diameter på aluminiumsugröret som gör att du kan regöra ännu bättre.

Slangen är flexibel och solid och insidan har ytterligare förstärkts med galvanisering, vilket gör den solid och påverkar användningslängden. Hålet på motorkåpan gör att du kan sätta in spetsen, tack vare vilken slangen inte ligger på marken, vilket skyddar den från att oavsiktligt trampas på eller skadas samt att det sparar på utrymme och underlättar förvaring av enheten. Ett rör kan dessutom anslutas tillden övre öppningen använder enheten för att blåsa större skräp till en plats där det är lättare att samla upp dem med sugfunktionen och även till exempel för att sopa nedfallna löv från gården, gräsmattan eller trädgård på hösten.Denna effektiva dammsugare har ett brett användningsområde och kan användas på kontoret, restaurangen, hotellet, verkstaden och hemma. Kom ihåg att om du ska suga upp aska eller eventuella cigarettfimpar så måste de vara helt kalla.

Specifikationer

Kammarkapacitet: 10l

Effekt: 800W

Spänning: 220-240V ~ 50 / 60Hz

Tankmaterial: Rostfritt stål

Filtreringssystem: HEPA-filter och materialfilter

Sugrörets längd: 100cm

Nätsladds längd: 2m

Yttermått på dammsugaren: H 19 x B 26 cm

Dammsugarens vikt: 2,7 kg

Vikt med förpackning: 3,15 kg

Färg: Svart

Ingår i förpackning: 1 st dammsugare, 1 st HEPA-filter, 1 st materialfilter, 1 st dammsugarrör

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.