Automatisk roterande locktång – Rosa

339 kr

En sladdlös, roterbar locktång som automatiskt lockar ditt hår.

Slut i lager

Beskrivning

En rosa, automatisk locktång från Verk Group. Denna automatiska, roterande locktång är sladdlös och ger dig enkelt fantastiska lockar.Den är mycket enkel och smidig att använda. Håret dras försiktigt in i den keramiska kammaren där det hålls på plats och formas till en lock. Locktången värms upp snabt och trasslar inte ditt hår. Du kan även välja riktning på lockarna och det finns en temperaturindikator där du kan välja temperatur mellan 150-200°C.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en keramisk kammare. Den har en batteriladdningsindikator så att du vet när det är dags att ladda den och när den är fulladdad. Tack vare att den är sladdlös är den perfekt att ha med i väskan eller på resor när du vill packa lätt. Du kan förvara locktången i den medföljande sammetspåsen.

Specifikationer

Storlek på produkt:19 x 6 x 5 cmMaterial: Keramik, plastFärg: RosaBatterikapacitet: 5000 mAhBatterispänning: 3,7VBatterityp: litiumjonbatteriEffekt: 34WIngår i förpackning:1 st locktång, 1 st hårkam, 1 st USB-kabel, 1 st sammetspåse, 2 st knapparCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.