Automatisk tvålpump Skum 250 ml

159,00 kr

En beröringsfri tvålpump med rörelsesensor gör att du kan minska kontakten med skadliga mikroorganismer och undvika att bli sjuk.

Slut i lager

Beskrivning

En vit, automatisk tvålpump från Verk Group.Visste du att många bakterier och virus finns på vanliga tvålpumpar? Så för att begränsa din kontakt med skadliga medel är det en bra idé att använda beröringsfria enheter. På så sätt kan du ta hand om din hälsa bättre.

Denna tvålpump är beröringsfri och är utrustad med en rörelsesensor, vilket gör att dukan minska kontakten med skadliga mikroorganismer och undvika att bli sjuk. Dess kapacitet är 250 ml. Tvålpumpen ger pålitlig dosering och skummar tvålen.

Pumpen är liten, praktisk och hållbar. Tack vare sin trådlösa design och kompakta storlek kan du använda den nästan var som helst. Du kommer inte att begränsas av en för kort kabel, brist på plats eller upptagna uttag. Den drivs av 3 st AA-batterier (medföljer ej). Tvålbehållaren är transparent, vilket gör att du snabbt kan kontrollera återstående mängd tvål.

Specifikationer

Storlek på produkt:Höjd: 20,5 cm | Bredd: 10 cm | Basens djup: 8 cm | Djup vid toppen: 11,5 cmKapacitet:250 mlMaterial:PlastVikt:405 gramBatteri ingår:Nej (Kräver 3 x AA-batterier)Ingår i förpackning:1 x automatisk tvålpump

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.