Automatiskt rullkoppel med låsfunktion 5m – Röd

99,00 kr

Ett automatiskt rullkoppel ger din hund frihet på promenaden utan att släppas lös.

Slut i lager

Artikelnr: 21077 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett rött rullkoppel från Verk Group. Detta koppel är 5 meter långt och passar hundar upp till 15 kg. Kopplet har ett effektivtbroms- och rekylsystem som ger dig kontrollen du behöver när du exempelvis möter en annan hund och din hund är lite för nyfiken. Det stabila och mjuka greppetser till att kopplet är bekvämt att hålla i. Detta koppel gerdin hund en enorm rörelsefrihet och möjligheten att upptäcka omgivningen i lugn och ro. Närhunden avlägsnar sig rullar kopplet ut automatiskt och när hunden kommer närmare rullar det in igen, mjukt och smidigt. Hunden kan på så sätt gå fem meter framför dig och få mer frihet på promenaden. Samtidigt behåller du kontrollen hela tiden.

Kopplet är hela tiden under lätt spänning och släpar inte i marken. När du vill begränsa rörelsefriheten gör du detta med ett enkelt knapptryck som låser kopplet. Den noggrant utformade öppningen i det ergonomiskt formade handtaget säkerställer också att kopplet inte vrids eller fastnar. Med ett knapptryck aktiverar du snabbromssystemet, som också kan fixeras under en längre tid när hunden måste hållas under kontroll eller gå fot.

Rullkoppel är bland de mest populära koppelsorterna och det kanske inte alltid är optimalt såsom vid exempelvis stadsvandring. Men om man är på en lite mer naturlig plats, så låter ett rullkoppel hunden få mycket större utrymme att röra sig på, utan att den släpps fri. Att släppa hunden lös är inte bra (och i många fall olagligt) då den kan springa iväg mot andra sällskap, djur eller springa iväg efter något den tycker är spännande. Därför är ett rullkoppel perfekt att använda för att låta hunden få frihet samtidigt som det är under kontrollerade förhållanden.

Specifikationer

Storlek på produkt:15 x 10,5 x 3,5 cmLängd på koppel:5 meterMaximal vikt på hund:15 kgIngår i förpackning:1 xrullkoppel

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.