AV130 Ljudkabel XLR female till XLR male – 1 m Svart

99,00 kr

Den här XLR-ljudkabeln kommer att ge dig kristallklart och balanserat ljud!

1 i lager

Artikelnr: 16134 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Med den här svarta XLR-ljudkabeln AV130 från UGREEN kan du njuta av perfekt ljud! Den 1 meter långa ljudkabeln ärflexibel och hållbar, så det ger dig exceptionell frihet i nästan alla situationer. Kompatibel med många enheter och erbjuder ljud nära Hi-Fi, kommer det att överraska dig med tusentals möjligheter. Den högkvalitativa kopparkabeln är ansvarig för den förbättrade ljudkvaliteten och den erbjuder ävenbrusreducering så att din mikrofon kan ta upp ljudet ännu bättre.Eftersom den är tillverkad i syrefri koppar får kabeln bättre signalöverföring och även oerhört låg brusnivå.Allt detta gör det möjligt att spela in härliga material utan problem.

Kabelns breda kompatibilitet gör den lämplig för många applikationer. Med hjälp kan du till exempel ansluta en mikrofon till ett ljudkort och spela in din låt. Du har också möjlighet att ansluta konsolen till en förstärkare för att njuta av extraordinära ljudeffekter. Kabeln är också kompatibel med kameror och högtalare.

XLR-kontakter tillverkades med stor uppmärksamhet på detaljer. När de är anslutna till utvalda enheter lossnar de inte eller faller ut. Därför säkerställer de önskad stabilitet och tillförlitlighet.Kabelns imponerande långa livslängd garanteras av en robust kabel. Manteln är tillverkad av miljövänlig PVC. Detta gör den otroligt flexibel och samtidigt motståndskraftig mot skador, vilket gör den lätt att använda i nästan alla situationer.

Specifikationer

Modell:XLR-XLR kabelAV130Storlek på produkt:Längd1 mVikt:98gFärg:SvartMaterial:Syrefri kopparSköld:Koppar

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.