Utgått

329 kr

Grilla en god middag var du än är med denna smarta hopfällbara och bärbara grill.

Slut i lager

Artikelnr: 21927 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En bärbar och hopfällbar kolgrill från Kaminer. Vem älskar inte den där fantastiska doften av nygrillat i ett fantastiskt sommarväder? När någon säger ”sommar” är det många som förknippar detta med grillad mat som kan ätas ute i det härliga vädret. Det går självklart att grilla ute året runt men bekvämligheten gör att det oftast gör under årets något varmare månader.

Den här stilrena kolgrillen är en smidig, lätt grill med en vikt på ynka 3 kg! Den går utmärkt att ha uppe på bordet som gör att du kan hålla koll på maten medan du sitter ner och har det trevligt. Tack vare sin lätta vikt och smidiga design går den även utmärkt att ta med sig på utflykter och resor! Den går att fälla ihop vilket gör den smidig att både förvara och transportera. Den kommer att passa i en bagagelucka, i en liten garderob eller väska.

Det medföljer även tre grilltillbehör till denna grill så att du ska få den bästa grillupplevelsen. De är tillverkade av rostfritt stål med trähandtag för hög komfort. Grilltillbehören har även remmar så att du kan hänga upp dem.

Denna grill är tillverkad av material av högsta kvalitet.Dess hölje är tillverkat av rostfritt stål och gallret är förkromat. Tack vare dessa behandlingar är den resistent mot höga temperaturer och bildning av rost.

Den perfekta sommargrillen som passar vart du än vill ha den!

Specifikationer

Storlek på produkt:L 46 x B 30 x H 30 cmStorlek på hopfälld produkt:L 46 x B 3 x H 42 cmMaterial:Rostfritt stålVikt: 3 kgIngår i förpackning:1 st grill, galler, handtag, 1 st tång, 1 st grillspade och 1 st grillgaffel

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.