Bastutermometer Ø 13 cm i trä

99 kr

Håll koll på temperaturen i bastun med denna stilrena bastutermometer i trä!

Slut i lager

Artikelnr: 16862 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Med hjälp av en bastutermometer kan du se till att bastun håller önskad temperatur. Den här stilrena bastutermometern i alträ från Rento tål och kan visa höga temperaturer. Sätt gärna termometern på en sidovägg i förhållande till aggregatet och med en höjd på 1,5 m för att den ska ge ett rättvisande värde. Beroende på vilken sorts bastu du har är olika temperaturer önskvärda. I en torrbastu upplever de flesta människor att 70-90 grader är en behaglig temperatur medan i en vedeldad bastu kan en lagom temperatur ligga mellan 65-75 grader. I en ångbastu med hög luftfuktighet krävs det oftast inte mer än 45-55 grader för att det ska upplevas tillräckligt varmt.

Alla har självklart olika preferenser och du kanske vill ha varmare eller svalare men testa dig fram och se vad som passar dig. Med termometern kommer du kunna hålla koll på exakt vilken temperatur som du gillar.

Specifikationer

Storlek på produkt:Djup 2,5 cm,ø 13 cmMaterial:Trä (al)Ingår i förpackningen:1 stSkötselråd:Torka av med en lätt fuktig trasa

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.