Utgått

199 kr

Med detta bekväma bilsätesskydd kan du skydda ditt bilsäte från smuts, vatten, svett och annat som kan smutsa ner eller skada ditt säte.

Slut i lager

Artikelnr: 23640 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Ett svart, bekvämt bilsätesskydd från Xtrobb.Med detta bilsätesskydd kan du skydda ditt bilsäte från smuts, vatten, svett och annat som kan smutsa ner eller skada ditt säte.Blöta badbyxor efter en dag på stranden, eller svettiga kläder efter ett högintensivt träningspass? Med detta bilsätesskydd är det inget problem! Detta bilsätesskydd är även perfekt för dig som har barn då det ofta kan vara smutsiga, blöta och leriga kläder inblandat.

Bilsätesskyddet har en speciell konturform som gör att kroppen får en ergonomisk position i bilen. Den har en ländkudde som stödjer den känsliga delen av ryggen under användning.Den ser till att du har hög komfort under långa bilturer. Den är även skön att använda vid högre temperaturer och under kallare årstider isolerar bilsätesskyddet från den kylda bilsätet.Bilsätesskyddet är tillverkat av ettslitstarkt polyestermaterial som är lätt att rengöra eftersom smuts inte tränger igenom fiberstrukturen. Det passar de flesta bilsäten.

Specifikationer

Ryggstödsmått: 60 x 54 cmSittmått: 50 x 54 cmFärg: SvartMaterial:100% PolyesterIngår i förpackning:1 st bilsätesskydd

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.