Blått lektält för barn med förvaringsväska

299 kr

Ett fantasifullt och rosa lektält som blir roligt för barnen att leka i.

Slut i lager

Artikelnr: 24680 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Detta blåa barntält är perfekt för kreativ och fantasifull lek både inomhus och utomhus. Ett barntält väcker fantasin till liv och låter barnet spendera tid lyckligt ensam eller med vänner. Lektältet är mycket stort vilket gör det möjligt för flera barn att vistas i det samtidigt eller om du vill inreda tältet med många kramdjur, kuddar, filtar och andra mysiga tillbehör. Lektältet går att göra till en riktig liten sagovärld med massor av mysiga och fina tillbehör inuti eller om du vill pynta det med en vimpel eller ljusslinga (endast lektält med förvaringsväska ingår i detta set!).

Lektältet har en rund bas med en öppning och ett pyramidformat visir. Lektältets härliga färg med stjärnor gör det riktigt fint och mysigt vilket i sin tur kan bli en mycket fin inredningsdetalj i barnrummet. Entrén går att stänga med dess gardin, som smälter in perfekt med resten av tältet. Lektältet är tillverkat av tåligt och hållbart material.

Lektältet går mycket enkelt och snabbt att montera. Det kräver ingen teknisk erfarenhet eller ytterligare verktyg. Du får enkelt ned lektältet i den medföljande förvaringsväskan.

Specifikationer

Rekommenderad ålder: + 3 år

Storlek på produkt: H 135 x B 105 cm

Material: Plast

Färg: Blå

Ingår i förpackning: 1 st lektält, 1 st förvaringsväska

CE-märkt och EN71-certifierad

Rekommenderas ej för barn under 3 år! Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.