Brevlåda i metall – Silver

329 kr

En stilren och robust brevlåda i metall med lås.

2 i lager

Artikelnr: 21774 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En silvrig, låsbar och regnsäker brevlåda i metall från Malatec. Denna stilrena och robusta brevlåda har ett lås med två nycklar, för säker förvaring av din post. Brevlådan har ett insynsskyddat inkast som även skyddar insidan av brevlådan från tuffa väderförhållanden vilket är viktigt för klassiska brev och vykort som inte är vattentäta och kan skadas i kontakt med fukt.

Locket vilar på två gummikuddar, vilket innebär att även när den tappas fritt, orsakar den inte överdrivet ljud och äventyrar inte lådans yta. Den lättlyfta klaffen har en specialprofilerad kant som underlättar öppningen. Postlådan har ventiler som tillåter luft att cirkulera och självförångning av överdriven fukt som naturligt ackumuleras och sätter sig på väggarna av slutna föremål utanför. Postlådan skyddar inte bara mot poststöld och insyn, utan också mot väder och vind.

Den främre öppningsdörren stängs med ett lås med stängningsspak och öppnas tillräckligt brett för att ge enkel åtkomst till insidan av brevlådan. Det finns en adressruta högst upp på dörren, i vilken du kan infoga lägenhetsnumret eller adressatens namn. Tack vare de tre små fönstren på dörren kan du kontrollera om det finns post utan att öppna låset och dörren. Postlådan har en öppen, rundad del där reklamblad, tidningar och broschyrer kan sättas så att de inte tar massa plats i brevlådan.

Specifikationer

Storlek på produkt: L 10 x B 30,7 x H 34 cm

Material: Metall

Vikt: 1,95 kg

Ingår i förpackning: 1 st brevlåda, 2 st nycklar, upphägningstillbehör

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.