Brevlåda i metall – Svart

269 kr

En stilren och robust brevlåda i metall med lås.

Slut i lager

Artikelnr: 21775 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En svart, låsbar och regnsäker brevlåda i metall från Malatec. Denna stilrena och robusta brevlåda har ett lås med två nycklar, för säker förvaring av din post. Brevlådan har ett insynsskyddat inkast som även skyddar insidan av brevlådan från tuffa väderförhållanden vilket är viktigt för klassiska brev och vykort som inte är vattentäta och kan skadas i kontakt med fukt.

Den lättlyfta klaffen har en specialprofilerad kant som underlättar öppningen. Postlådan har ventiler som tillåter luft att cirkulera och självförångning av överdriven fukt som naturligt ackumuleras och sätter sig på väggarna av slutna föremål utanför. Postlådan skyddar inte bara mot poststöld och insyn, utan också mot väder och vind.

Dörren som öppnas framtill har ett fönster där du kan lägga till adress. Tack vare den kan du kontrollera om det finns ett paket inuti. Adressmarkeringen bör dock inte vara för hög så att den inte skymmer hela fönstret. Dörren stängs med ett lås med stängningsspak och är öppen i en vinkel på 90°, vilket möjliggör enkel åtkomst till insidan av brevlådan. Denna postlåda har även speciella monteringshål. Med hjälp av de medföljande väggpluggarna skruvar du bara fast den på ytan som den ska placeras på. Brevlådans släta yta gör den lätt att rengöra.

Specifikationer

Storlek på produkt: L8,5 x B 21.7 x H 32 cm

Material: Metall

Vikt: 1,25 kg

Ingår i förpackning: 1 st brevlåda, 2 st nycklar, upphägningstillbehör

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.