Brösttejp – Beige 5cm x 5 meter

89,00 kr

Brösttejp är en smart lösning som kan anpassas beroende på behov.

Slut i lager

Beskrivning

En beige 500 cm lång brösttejp med 10 st nipple covers, från Iso Trade.Brösttejp är en smart lösning som kan anpassas beroende på behov.Brösttejpen lyfter och kan klippas till valfri längd. Tejpen är följsam ochfäster bra på kroppen. Till brösttejpen medföljer 10 st nipple covers som gör att du kan skydda den ömtåliga huden på bröstvårtorna från irritation.

Med denna brösttejp och tillhörande nipple covers kan du bära klänningar, blusar eller kostymer med en djup urringning och utan rygg. Brösttejpen fungerar utmärkt oavsett bröststorlek. Tejpen har riktigt starkt lim som fungerar i alla situationer.Tack vare denna brösttejp kan du bära alla kläder utan några begränsningar.

Tejpen är tillverkad av extremt slitstark och behaglig nylon med en blandning av spandex. Den ärtålig, stark och viktigast av allt, den smulas inte sönder under kläderna och den är vattentät vilket gör att du kan använda denna lösning även när du vet att du kommer att svettas intensivt eller när du ska bada.

Applicera en maximal längd på 20 cm på torr, ren hud utan hudkräm. Innan du sätter på tejpen, kom ihåg att bära skyddande nipple covers!

Specifikationer

Storlek på produkt: L500 x B 5 cm

Färg: Beige

Material: Nylon, spandex

Ingår i förpackning: 1 st brösttejp och 10 st nipple covers

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.