Cafule Kabel USB-C 2 m 2A – Svart

79,00 kr

Den här högkvalitativa USB-USB-C-kabeln är designad för snabb dataöverföring och laddning av enheter.

2 i lager

Beskrivning

Den här 200 cm-långa, svarta Cafule-kabeln är en högkvalitativ USB-USB Type C-kabel som är designad för snabb dataöverföring och laddning av enheter med USB Type C-ingång. Den har en förstärkt konstruktion som har ökat brottmotståndet då den har ytterligare skydd på kabeln vid kontakten och en tjockare flätad nylonväv som endast är tillgänglig på denna Cafule-version.Dess nylonväv längs kabeln ser till att det finns mindre risk för intrassling. Det används dessutom material som förstärker konstruktionen ytterligare så som aluminium vid kabelns pluggar.

Kabeln är av hög kvalitet och är stark och flexibel. Den ser till att dataöverföringen går smidigt, snabbt och enkelt. Den ser även till att säkert ladda dina enheter med USB Type C-ingång.Anslutningen mellan kabeln och kontakten är gjord av dubbla, mjuka och hållbara material som förlänger användningstiden. Kabeln stöder 2A ström ochdataöverföringshastigheter upp till 480 Mb.

Specifikationer

Modell:BaseusCafule Cable USB For Type-C 2A 2M Gray+Black /CATKLF-CG1Storlek på förpackning:9,1 x 17,4 x 2,1 cmVikt på produkt:67 gMaterial:Aluminium, TPE, nylonIngår i förpackning:1 stFärg: SvartLängd: 200 cmUtgångsström: 2A maxKompatibel med: Enheter med USB Type C-ingångFunktioner: Dataöverföring, laddning, synkronisering

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.