CAT-6 Patchkabel S/FTP CU 0.25m – Grön

25,00 kr

Grymt tålig 0,25 meter lång patchkabel av högsta kvalitet.

4 i lager

Artikelnr: 18625 Kategorier: , , , , Varumärke:

Beskrivning

Den här gröna 0.25 meter långa patchkabeln 95462från Goobay är en grymt tålig kabel av högsta kvalitet. Detta är en CAT 6-kabel vilket innebär en hög prestanda. CAT6e-teknik stöder upp till 1000 Mbit/s där kopparkabeln hjälper till att leverera överlägsna överföringsegenskaper.Kabeln är skärmad med så kallad PiMF-skärmning. Det betyder att alla paren är individuellt skärmade med folieskärmning. Kabeln är sedan skärmad med en yttre skärmstrumpa. Denna avancerade skärmning krävs för att kabeln utan att störas, eller störa, skall klara dom höga bandbredder som krävs även i miljöer med yttre störningskällor.

För att minimera skadorna vid brand med material som avger farliga och frätande gaser, kräver dom allra flesta idag att kabeln skall vara av typen halogenfri, vilket denna kabel är, det är även kallat LSZH (Lov Smoke Zero Halogen).

Den här kabeln klarar kraven som ställs på våra allt snabbare nätverk och den levererar 1 Gbit på upp till 100 meters avstånd. På kortare avstånd, upp till 50 meter, klarar den överföringshastigheter på upp till 10 Gbit. Den är dessutom bakåtkompatibel med nätverksutrustning avsedda för 10/100 Mbit Gbit.

Kabeln är dessutom mekaniskt säker genom sin konstruktion. Kontakterna är gjutna på kabeln för att ge en säker dragavlastning och för att minimera risken för skador orsakade av kraftig böjning nära anslutningen. Låstungan skyddas av uppstickande plasttungor på sidan av kontakthöljet för att undvika att låstungan böjs bakåt och bryts av när man drar kabeln bakåt bland andra kablar. På kontakterna är dessutom kabellängden ingjuten.

Specifikationer

Modell:93213Storlek på produkt:Längd 25 cmFärg:GrönTyp av nätverkskabel: Patchkabel – CAT 6Teknik:Skärmad kabel med folie och kopparfläta (SFTPSkyddsmaterial:Folie, flätadMantelmaterial:Low Smoke Zero Halogen (LSZH)AWG American Wire Gauge:27/7Trådar per kabel:8 ledningarPar pr. kabel:4 parKontakt:GuldpläteradFunktioner:Halogenfri, formad,Kontaktdon:RJ -45 – haneKontakt (andra änden):RJ -45 – haneÖverensstämmelsestandarder: upp till 250 MHz

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.