CM236 USB-C till Mini DisplayPort Adapter – Grå

319,00 kr

Adaptern ger utmärkt bildkvalitet upp till 4K, och tack vare dess breda kompatibilitet kommer du att använda den i kombination med nästan vilken utrustning som helst.

1 i lager

Beskrivning

USB-C till Mini DP-adaptern från UGREEN ger utmärkt bildkvalitet upp till 4K och tack vare dess breda kompatibilitet kommer du att kunna använda den i kombination med nästan vilken utrustning som helst. Adaptern låter dig arbeta i två lägen – duplicering eller skärmförlängning. Plug & play-systemet gör det enkelt att använda.

Med adaptern kan du ansluta även de mest olika enheterna. USB-C-kontakten är kompatibel med bland annat smartphones, bärbara datorer och MacBooks. Mini DP-porten, å andra sidan, passar en mängd olika skärmar. Så du kan till exempel bekvämt spela mobilspel eller arbeta på en stor skärm. Adaptern stöder4K- och 2K-upplösningar med en uppdateringshastighet på upp till 60 Hz. Det betyder att kvaliteten på den bild som visas med adaptern verkligen kommer att imponera. Den ger fantastisk detaljrikedom och livfulla, klara färger som gör det ännu roligare att titta på film eller spela spel.

Adaptern har två visningslägen. Den första låter dig kopiera bilden – till exempel från din bärbara dator till din bildskärm. Adaptern är alltså perfekt att använda för att titta på filmer eller foton, du kommer helt enkelt se mer på den stora skärmen. Det andra läget gör att du kan expandera skärmen, vilket är perfekt särskilt när du arbetar. Dessutom behöver du inte oroa dig för irriterande förseningar med det här alternativet.

Tack vare plug & play-systemet är adaptern riktigt enkel och bekväm att använda. Du behöver inga ytterligare drivrutiner. Du kommer inte heller bry dig om komplicerad konfiguration. Anslut bara de valda enheterna så kan du njuta av nya användbara funktioner!Dual-core VL100- och PS8330-chips förstärker signalen och ökar överföringsstabiliteten. Adapterens högkvalitativa kopparledare är också ansvarig för dess utmärkta kvalitet. Dessutom skyddar aluminiumskärmen och metallflätan inte bara kärnan utan eliminerar också eventuella störningar.

Produkten är dessutom oerhört hållbar och säker att använda. Adaptern är motståndskraftig mot böjning och mekanisk skada. Du behöver inte oroa dig för att den ska gå sönder. Dessutom, tillverkad av aluminiumlegering, är adapterns hölje inte bara hållbart utan möjliggör också en mer effektiv värmefördelning – vilket skyddar både adaptern och dig från brand.

Adaptern kännetecknas också av dess lätta vikt på endast 50 g och dess kompakta storlek. Du kan enkelt placera den i din ryggsäck, handväska eller till och med i fickan! Så du kan alltid ha adaptern till hands. Detta gör det möjligt att använda adapterns fantastiska funktionalitet var som helst och när som helst – hemma, på jobbet eller till och med på semester utomlands.

Specifikationer

Modell:CM236Färg:SvartUpplösning:4K*2K@60 HzHousing:AluminiumlegeringKärna:Konserverad kopparLängd: 10 cm

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.