Comfort Mobilskal för iPhone 12 Mini – Svart

149,00 kr

Skydda din iPhone med detta snygga och flexibla mobilskal.

5 i lager

Artikelnr: 16296 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Det här moderna svarta mobilskalet från Baseus passar din iPhone 12 Mini. Skalet är ett modernt fodral av ett tunt hölje som inte innehåller några fingeravtryck, fettfläckar eller annan smuts. Detta är möjligt tack vare den matta ytan, som samtidigt ger en elegant effekt. Mobilfodraletanpassar sig perfekt till telefonens konturer och lämnar alla gränssnitt och andra delar av telefonen tillgängliga. Fodralet ger fullständigt skydd och motstånd mot oavsiktliga stötar.

Mobilskalet har ett minimalistiskt utseende som orsakar det estetiska intrycket, både när man tittar på telefonen och använder den. Skalet haringa utskjutande tillbehör och kanterna är ordentligt rundade, vilket gör att det verkar ännu smalare. Den matta beläggningen på fodralet skyddar mot smuts och fingeravtryck. Även efter en långvarig användning är skalet fortfarande rent och färgen har inte bleknat.

Fodralet ger din iPhone ett fullt motstånd mot repor, stänk, damm eller smuts samt mot mekaniska skador. PC-material som fodralet är tillverkat av är flexibelt, men samtidigt extremt starkt och stöttåligt. Speciellt upphöjda kanter i linsen och skärmområdet garanterar ytterligare skydd. Tjockleken på fodralet har minskats där signal- och avståndssensorerna finns i telefonen. Detta möjliggör konstant och oavbruten kommunikation.

Fodralet stör inte vardagliga aktiviteter med din telefon. Det ger enkel åtkomst till alla portar, knappar och kontakter tack vare speciella kortplatser. Den är kompatibel, helt kompatibel med Qi trådlös laddning och med många tillgängliga dockningsstationer och tillbehör. Förstärkt baksida av fodralet förhindrar nötning, vilket garanterar hållbarhet under lång användning.

Mobilfodralet är dessutom mycket enkelt att installera på din telefon, tack vare det flexibla materialet som gör att du kan sätta på och ta av det utan att oroa dig för att skada telefonen. Fodralet är utformat för att noll skada ska ske din hälsa och hud. Lätt överlappande kanter på skärmen tar hand om skärmens säkerhet, liksom den upphöjda kanten runt kameralinsen.

Specifikationer

Modell:Comfort Phone CaseMaterial:PCFärg: SvartKompatibel med: iPhone 12 Mini

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.