Cykeldator med vattentät LCD-skärm

159,00 kr

Multifunktionell cykeldator som har alla viktiga funktioner, både för nybörjare och proffs.

3 i lager

Artikelnr: 21408 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En cykeldator med vattentät LCD-skärm. Detta är en multifunktionell cykeldator som har alla viktiga funktioner, både för nybörjare och proffs. Du kan se hastighet, distans och mycket mer på den gröna bakgrundsbelysta LCD-skärmen som är vattentät. Denna cykeldator är utmärkt sällskap när du tar dig fram på sommarvägarna och vill ta ta cykelträningen till nästa nivå.

Cykeldatorn är trådbunden och levereras komplett med fästanordning och tillbehör för enkel installation så den går snabbt att installera och använda. Manual ingår i förpackningen som visar hur du monterar sensorn på framgaffeln så att cykeldatorn kan börja mäta hastighet och distans. Cykeldatorn drivs av ettCR2032-batteri som ingår i förpackningen.

SpecifikationerStorlek på produkt:4 x 5,5 x 1,8 cmAktuell hastighet:Km/hAntal funktioner:27 stBatterier ingår:Ja, (KräverCR2032-batteri)Bakgrundsbelysningsfärg:GrönVattentät: JaMaterial: PlastFärg: SvartIngår i förpackning:1 stCykeldator, 1 stCR2032-batteri, 1 st manual, fästanordning, tillbehör

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.