Cykellampa CREE T6

179 kr

Uppladdningsbara och vattentäta fram- och baklampor för cykel med starkt ljus.

Slut i lager

Artikelnr: 21932 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En fram- och baklykta för cykel från Trizand. Fram- och baklyktorna är uppladdningsbara och vattentäta. Dessa cykellampor har en batterikapacitet på 1200 mAh och kan laddas snabbt och bekvämt via de två medföljande microUSB-kablarna. Lamporna är kompakta och det är mycket enkelt att montera dem på cykeln. Vid behov kan den främre cykellampan användas som en bärbar ficklampa. Dessa cykellampor kan användas i tuffa förhållanden som regn och snö då de är vattentäta.

Cykellampan är utrustad med 2 professionella och kraftfulla CREE – T6 lysdioder med en livslängd på upp till 100 000 timmar. Dessutom har den ett handtag som roterar 360°, så att du kan peka den åt alla håll du behöver. Sätt dessa högkvalitativa cykellampor på din cykel för att säkerställa att du syns i trafiken när du är ute och cyklar.

Specifikationer

Storlek på främre lampa: H 5 x B 4 x D 6,5 cm

Storlek på bakre lampa: H 7,5 x B 3 cm

Material: Aluminium, ABS

Färg: Svart

Användningstid: Upp till 4 timmar (beroende på vilket ljusläge som används)

Laddning: micro USB

Batterikapacitet för främre lampa: 1200 mAh

Ljuslägen för främre lampa: Enkelljus, höger långt, enkelljus, höger, kort, dubbelt ljus, enkelljus, vänster, långsamt blinkande, snabbt blinkande belysning av två lysdioder; långsam blinkning; snabbt blinkande

Vattentät: Ja

Ljus räckvidd: 200 meter

Ljuslägen för bakre lampa: fast, snabb blixt, långsam blixt, långsam övergång, snabb övergång, mycket snabb övergång, övergång ”upp-ned och tillbaka”

Ingår i förpackning: 1 st främre cykellampa, 1 st bakre cykellampa, 2 st microUSB-kabel, 2 st gummiringar, gummihandtag

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.