Cykelväska med mobilhållare på ramen

139 kr

En smidig och tålig cykelväska som du kan fästa på cykeln.

1 i lager

Artikelnr: 23350 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En liten universal cykelväska med mobilhållare. Denna smidiga cykelväska kan fästas på cykelns ram och är perfekt för att förvara småsaker i såsom mobil, hörlurar, plånbok och mycket mer. Den har kardborreband som går att justera vilket gör att väskan passar att fästa på de flesta cyklar.Tack vare att den fästs med kardborreband behöver du heller inga verktyg för att fästa den.

Den har två fack, två mindre fickor och ett transparent fack för mobil. Mobilen får inte vara större än7.2 ”. Cykelväskan har dubbla dragkedjor så du behöver inte oroa dig för att saker ramlar ut.

Väskan är vattentät vilket betyder att du kan använda den i regn. Framsidan/mitten av väskan är tillverkat av en transparent, hållbar film som låter dig använda mobilens pekskärm som vanligt. Tack vare dettabehöver du inte ta upp telefonen ur väskan, vilket är extra viktigt i regn. Du kan också enkelt använda träningsapplikationer i telefonen eller prata genom högtalaren medan du cyklar.Den har även en liten skärm upptill för att du enklare ska se skärmen i starkt solljus.

Specifikationer

Storlek på produkt: 15 x 16 x 17 cmVattentät: JaMaterial: PlastFärg:SvartIngår i förpackning:1 st cykelväska

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.