Dermaroller/Skinroller

59,00 kr

Få bättre hy med en dermaroller! Resultatet blir mjukare, fastare och jämnare hy, särskilt effektiv mot rynkor.

15 i lager

Artikelnr: 21246 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En dermaroller från Verk Group. Med en dermaroller kan du få bättre hy! Den stimulerar hudens produktion av kollagen och får huden att reparera sig själv genom att skapa små mikrohål i huden. Resultatet blir mjukare, fastare och jämnare hy, särskilt effektiv mot rynkor. Denkan användas både på kropp och i ansikte för att återställa och minska hudskador och problem som uppstått under åren.

Denna dermaroller består utav 540 st nålar. Det rekommenderas att inte använda dermarollern mer än en behandling var tredje vecka (behandlingsfrekvensen bör anpassas till din hudtyp -dermatologisk konsultation rekommenderas). Genom att använda en dermaroller kan din hy absorbera din hudvård ännu effektivare vilket gör hela din hudvårdsrutin ännu bättre.

Rengör din dermaroller både innan och efter användning för att undvika eventuella hudproblem. Rengör först ditt ansikte med din vanliga rengöring, rengör din dermaroller,rulla sedan fram och tillbaka med raka drag och ett lagom tryck över önskat behandlingsområde.Rulla din dermaroller över din hud ca 8-10 gånger över vardera område. Du ska rulla i fyra riktningar: vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda hållen.Applicera sedan valfritt serum efter behov för maximal effekt.

Tänk på detta!Det går bra att använda dermaroller även under sommaren. Men tänk på att dermarollern öppnar upp små mikrokanaler i huden och gör den lite extra känslig för solen. Det är därför viktigt att använda solskydd veckan efter behandling.Se till att området du ska använda din roller på är noga rengjort och att även rollern är rengjord.

Se till att dricka mycket vatten de närmaste dagarna. Detta kommer att snabba på läkningsprocessen.För optimalt resultat rekommenderas det att använda ett serum + ansiktscrème efter behandlingen lämpat för ditt ändamål. Detta då du nu öppnat upp tusentals mikrokanaler i huden och huden på så vis absorberar alla de ämnen som finns i olika serum och vitamincrèmer.

Specifikationer

Storlek på produkt:Längd 13,5 cm | Nållängd 0,5 mm | Rullediameter 2 cmIngår i förpackning:1 x dermaroller

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.