Detox-fotplåster 10-pack

49,00 kr

De här detox-fotplåstren med naturliga ingredienser kan hjälpa till med att ansamla kroppens avfallsämnen och förbättra ditt generella välbefinnande.

338 i lager

Artikelnr: 21149 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Ett paket med 10 st detox-fotplåster från Verk Group.De här detox-fotplåstren med naturliga ingredienser kan hjälpa till med att ansamla kroppens avfallsämnen och förbättra ditt generella välbefinnande. Människor omges av många olika kemikalier, vissa finns i kläderna man sätter på sig på morgonen och andra finns i maten som du köper till lunch. Vissa kemikalier kan på olika sätt påverka kroppen negativt och inte ens en fullt frisk kropp kan på egen hand eliminera de själv.

Dessa detox-fotplåster kan ta bort skadliga gifter från kroppen, stimulera blodcirkulationen, förbättra ämnesomsättningen, eliminera huvudvärk och trötther samt lugna nervsystemet. De kan även hjälpa till att lindra stress och eliminera sömnproblem.

Du kan använda plåstren under natten och placerar ett under varje fot. Plåstren ska sitta på ca 8-12 timmar för att absorbera kroppens toxiner.Ta av plåstret på morgonen efter en natts sömn. Sov gärna med dina strumpor över dina plåster om du rör dig mycket under natten och inte vill att plåstret ska lossna. När kroppen är avgiftad kan det rekommenderas att upprätthålla avgiftningen med användning av plåster 1-2 gånger i veckan.

Specifikationer

Ingår i förpackning:10 st detox-fotplåsterOBS!Detta är inte en medicinsk produkt.

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.