Digital köksvåg 5 kg – Silver

149,00 kr

En digital köksvåg är din bästa medhjälpare när du vill ha exakta mått vid bakningen eller matlagningen!

Slut i lager

Artikelnr: 21264 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En stilren, digital köksvåg i rostfritt stål, från Verk Group. När det bakas behövs det ofta exakta mått för att du ska kunna uppnå det bästa resultatet vilket är möjligt med denna högkvalitativa, digitala köksvåg som visar från 1 g upp mot 5 kg. Denna har en bakgrundsbelyst LCD-display som visar den exakta vikten på ett kick och låter dig vara effektiv i köket. Den har även en halkfri undersida som gör att den står stadigt på köksbänken när du använder den.

När den börjar få dåligt batteri syns en indikator och om den blir för överbelastad syns det tydligt. Vilket gör det svårt att ha sönder den samt att det är skönt att veta att den varnar när det behövs nytt batteri så det slipper komma som en överraskning nästa gång du ska ta fram den vid bakningen. Den är dessutom utrustad med en raderingsfunktion som gör att du kan nollställa vågen om du har t.ex. en skål ovanpå och enbart vill väga innehållet.Du kan även välja måttenhet. Den stänger av sig automatiskt efter en tid av inaktivitet.

Specifikationer

Storlek på produkt:18 x 14 x 1,8 cmStorlek på display:4 x 1,8 cmFärg:SilverMaterial:Rostfritt stål, glasIngår i förpackningen:1 st köksvåg, 2 st AAA-batterierBatterier ingår:Ja (Kräver2 x AAA-batterier)Skötselråd:Torka av med lätt fuktig trasaCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.