Utgått

139 kr

En digital multimätare från Bigstren med hög precision.

Slut i lager

Artikelnr: 23652 Kategorier: , , , , Varumärke:

Beskrivning

En digital multimeter från Bigstren. Denna digitala multimätare gerexakta indikationer när du arbetar med modern hemelektronik. Multimätaren hare en lättavläst display och visar noggrannhet och precision. Multimätaren har ett utfällbart stöd som gör den bekväm att använda och gör den stabil. Den kan dessutom placeras i ett lutande läge. Stativet hindrar inte på något sätt anslutningen och användningen av enhetens provtagare.

Multimätaren har en kompakt design som gör den lätt att både använda och förvara. Multimätarens stora display möjliggör noggrann avläsning av data såsom växel-/likspänning, strömmätning. Dessutom är mätaren utrustad med belysning. I setet med multimätaren ingår det ett gummifodral vilket skyddar mätaren mot skador under arbete och transport.

Specifikationer

Storlek på produkt:14 x 7 x 3,5 cmFärg: FlerfärgadAC-spänningsmätning: 0-750VDC-spänningsmätning:0-1000VLikströmsmätning: 0-10AResistansmätning: 0-2 OhmMätning av förstärkningen hos hFE-transistorer: JaDiodtest: JaIndikator för lågt batteri: JaMaximal läsning: 1999Polaritetssignalering för likströms- och spänningsmätningar: JaSignalering om överskridande av mätområdet: JaStrömförsörjning: batteriIngår i förpackning:1 st digital multimeter, 1 st fodral, 2 st testkablar och 1 st 9V 6F22 batteri

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.