Djurtält/Solskydd för husdjur

99 kr

I detta praktiska tält kan katten eller hunden ta skydd mot direkt sol på sommaren och vila upp sig och njuta av härliga stunder i naturen.

1 i lager

Artikelnr: 22401 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett djurtält frånPet Comfort.I detta praktiska tält kan katten eller hunden ta skydd mot direkt sol på sommaren och vila upp sig och njuta av härliga stunder i naturen. Tältetkommer att ge känslan av avskildhet och säkerhet som dina husdjur behöver.Detta skydd låter din katt, valp eller kanin bekvämt lata sig och leka i avskildhet. För de skygga katterna, hundarna eller husdjuren kommer detta djurtält att vara en plats med den perfekta skuggan att gömma sig.

Detta praktiska tält är lätt att förvara och tar inte lång tid att sätta upp. Det är perfekt att ha ute i trädgården, på altanen, balkongen eller att ha med sig på resan. Det skyddar mot direkt sol och nätfönstret upptill ger ventilation varma dagar. Öppningen kan rullas upp som en gardin. Djurtältet är tillverkat av 100% polyester och har en god vattenavvisande effekt samt är helt luktfritt.

OBS! Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att ditt husdjur eventuellt skadar sig.

SpecifikationerStorlek på produkt:36 x 36 cmMaterial: 100% PolyesterFärg: SvartIngår i förpackning:1 st djurtält

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.